Invulboekjes: 8x de leukste gastenboekjes voor je baby- of kraambezoek

Door -
gastenboekjes voor je kraambezoek
©GettyImages
Ga je binnenkort bevallen en wil je mooie herinneringen bewaren aan het bezoek? In deze originele invulboeken kunnen je gasten één voor één hun persoonlijke wensen kwijt voor jouw pasgeboren baby. In tijden waarin grote feestjes of babyborrels nog even niet kunnen en het (beperkt) bezoek voornamelijk op afstand gebeurt is dit eens zo belangrijk! Dit zijn onze favorieten.
1 / 8
Font of you – Kraambezoek ‘Ooh wat een schatje’

Geen standaardvragen in dit leuke boek, maar speciallekes die je laten lachen bij het invullen. Er zijn speciale pagina’s voorzien voor mama, papa en de kraamverzorgster. Hiernaast kunnen nog 27 gasten hun speciale wensen neerpennen in dit handige boekje in A5-formaat. € 18,95. Bestel het boek hier.

Fabrikten – Kraambezoekboek voor het kleine wonder

Dit luxueus afgewerkt kraambezoekboek is voorzien van een prachtig gouden leeslint en telt maar liefst 80 pagina’s: 70 voor de gasten en aparte bladzijden voor mama, papa en de verloskundige. Er is ook ruimte voor foto’s en om een dagboekje bij te houden. € 39,95. Bestel het boek hier.

Hee Kleintje – Kraambezoekboek

In dit schattige boekje kunnen meer dan 50 gasten een berichtje achterlaten voor de pasgeboren baby. Op elke pagina zijn vragen voorzien én ruimte voor een foto van het bezoek met je baby. € 12,99. Bestel het boek hier.

Sus Design – Kraambezoekboek regenboog

Boekje met ontzettend leuke cover en ruimte voor 50 gasten. Zij mogen vragen beantwoorden als ‘hoe ken je mijn vader/moeder’ of ‘wat voor wijze raad heb je voor mijn ouders’. Op elke invulpagina is er ook ruimte voorzien voor een leuke foto van je gast met je kleintje. € 24.95. Bestel het boek hier.

Lifestyle2love – kraambezoekboek

Leuk, genderneutraal kraambezoekboek dat geschikt is voor iedere gezinssamenstelling (ook voor twee mama’s of papa’s of een alleenstaande ouder). Na twee invulpagina’s voor de gasten zijn er twee blanco pagina’s voorzien om foto’s te kleven. Er is ruimte voor 30 gasten. € 24,95. Bestel het boek hier.

Pimpelmees – Babybezoekboek

Leuk vormgegeven babybezoekboek met stijlvolle linnen rug en leeslint in dezelfde kleur. In het boek heeft elke gast twee pagina’s ter beschikking om leuke vragen te beantwoorden zoals ‘wat dacht je toen je me zag’ en ‘welk boek moet ik absoluut lezen als ik later groot ben’. Er is ook een kadertje voorzien om een foto te kleven. € 14,99. Bestel het boek hier.

Leukigheidjes – Kraambezoekboek Onze eerste kennismaking

Dit kraambezoekboek is origineel opgebouwd en bevat verrassende pagina’s. 33 gasten die je goed kent kunnen een uitgebreide vragenlijst invullen, maar er is ook plaats voorzien voor 54 kleinere gelukswensen van bijvoorbeeld een collega of de buurvrouw. Er wordt steeds gesproken over ‘ouders(s)’, dus het is perfect voor alle gezinssamenstellingen. €24.95. Bestel het boek hier.

Studijoke – Invulboek babybezoek

Dit boekje kan ingevuld worden door iedereen die op bezoek komt. Het bestaat uit 8 invulpagina’s met een volledige pagina die je kunt gebruiken voor foto’s en 36 invulpagina’s met ruimte voor een kleine foto. Dankzij de ringen past het boek zich makkelijk aan aan de hoeveelheid foto’s die je erin kleeft. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. € 17,50. Bestel het boek hier.

MEER OVER JE KRAAMTIJD:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here